Technikai fejlesztés

Örömünkre szolgál, hogy gyülekezetünk alkalmainak Internetes közvetítésén keresztül Isten köztünk végzett munkája és az Ő örömüzenete sokakhoz eljuthat. Vasárnap délelőttönként többször 100 fölött van a csatlakozott gépek száma mely igen széles közönséget jelent.

A felvételek nagy része felkerül a gyülekezet YouTube csatornájára is, ahol átléptük a félmilliós megtekintést, és közel ezer feliratkozónk van.

Igyekszünk lehetőségeink szerint technikai fejlesztésekkel is folyamatosan jobbítani a közvetítés minőségét, hatásfokát.

Soron következő célunk a videóközvetítés és a felvételek hangminőségének javítása és a mikrofonok lecserélése.

Jelenleg az istentiszteleti teremben történik a közvetítés hangjának keverése. Ez a megoldás a legtöbbször nem ad jó eredményt, mert csak külön helyiségben, csak erre külön odafigyelve lehetne az internetre menő hangerőt és arányokat jól beállítani.

Ilyen, és egyéb szempontok miatt szeretnénk egy külön hangkeverési lehetőséget biztosítani.

Ehhez egy kisterembe kell átvezetnünk minden bejövő hangot, (32 csatorna), ahol külön keverővel ez megvalósulna.

Szeretnénk lehetőséget adni a közelebbi és távolabbi támogatóinknak, hogy az imatámogatáson kívül anyagiakkal is részt vehessenek  ebben a fejlesztésben, céladományok küldésével.

Pénzadomány küldhető gyülekezetünk bankszámlájára a megjegyzésbe írva:
"technikai fejlesztésre".

Örömmel veszünk minden visszajelzést a közvetítéssel kapcsolatban, mely sokszor bátorítást ad nekünk, és hasznos tanácsokkal segít.

Technikai Csapat
kbgy.technik [at] freemail.hu

Bankszámlaszám:
Kecskeméti Baptista Gyülekezet
K&H Bank 10401165-00026985-00000002
Megjegyzés: "technikai fejlesztésre"