Imahét a Krisztus-hívők egységéért

Imahét a Krisztus-hívők egységéért

Kecskeméti Baptista Imaház 2013. január 20-27.

Mit kíván tőlünk az Isten?

Mik 6,6-8 „Mivel járuljak az Úr elé? Hajlongjak-e a magasságos Isten elõtt? Talán égõáldozattal járuljak elébe, esztendõs borjakkal? Talán kedvét leli az Úr a kosok ezreiben, vagy az olajpatakok tízezreiben? Talán elsõszülöttemet áldozzam bûnömért, drága gyermekemet vétkes életemért? Ember, megmondta neked, hogy mi a jó, és hogy mit kíván tõled az Úr! Csak azt, hogy élj törvény szerint, törekedj szeretetre, és légy alázatos Isteneddel szemben.” (Magyar Bibliatársulat)

Mikeás próféta könyve 6:6-8 „Mivel állhatok az Úr elé, mivel borulhatok a magasságos Isten elé? Álljak oda égõáldozatokkal, egyesztendõs borjakkal? Kosok ezreiben telik-e az Úrnak kedve, vagy áradó olajpatakokban? Feláldozzam-e elsõszülöttemet vétkemért, méhem gyümölcsét saját bûnömért? „Megmondták neked, ó ember, mi a jó, és mit kíván tõled az Úr: Semmi mást, mint hogy váltsd tettekre az igazságot, szeresd hûségesen, és járj alázatosan a te Isteneddel.” (Katolikus Biblia)

A 2013 évi imahét programja

A hétköznap esti istentiszteletek után az alagsorba várunk minden imádkozni vágyó testvért, ahol lehetőségünk lesz gyülekezeteink, ez évi feladataiért missziós célkitűzéseiért könyörögni

A szombat esti istentiszteleten a fiatalok szolgálnak, ezért bátorítunk minden fiatalalt az istentiszteleten való részvételre

Minden istentisztelet az imahét énekével kezdődik (Csak Krisztusban kaptam reményt) amit a házigazda gyülekezet dicsőítő csoportja vezet.

qr-kod

CsatolmányMéret
PDF ikon a3_hirdetes_imahet_2013-1_ng.pdf97.23 KB
úton
Igehely: 

Mik 6,6-8