Tovább Jézussal!

2023. november 19. 17.00 óra

PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA

Minden résztvevő (meghívott, családtag, szomszéd, akiért imádkozol) részére kérjük az űrlap kitöltésért, hogy mindenkinek külön jegyet rendelhessünk.

A JEGY INGYENES!

Az utazást csoportosan szervezzük. Indulás vasárnap 14 órakor az Imaháztól (Szent-Györgyi Albert u. 23.)
Várható érkezés 21.30 óra

Jelentkezési határidő a busz szervezése miatt szeptember 25.

Kérdezz bátran!

Ahogy az Istentisztelet végén a hirdetések során hallhattátok, a soron következő gyülekezeti napon szeretnénk körülbelül egy órás fórumbeszélgetést, melyen az általatok küldött kérdésekre válaszolnának a gyülekezeti elöljárók.

Szeretettel várjuk kérdéseiteket. Ha több kérdést küldenél, van lehetőség az űrlap többszöri kitöltésére.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4t0cMkxFMvew4uVJsPbot1KchGgwi...

Mike Sámuel

Búcsú és hálaadó istentisztelet a Budafoki Baptista Imaházban

Kovács Géza – a Kecskeméti Baptista Gyülekezet 1995-2004. közötti lelkipásztora – 2023. január 23-án, életének 98. évében Isten gyönyörű országába költözött.

Hálaadó istentiszteletet tartunk Géza bácsiért a Budafoki Baptista Imaházban (Bp. XXII. ker., Péter-Pál u. 17.) 2023. február 4-én, szombaton du. 2 órakor.

Az urnát a család később szűk körben helyezi el.

Koszorúmegváltás lehetősége helyszíni adakozással vagy utalással: a Menedék Alapítvány (11722003-20022222 céladomány Fiúotthon bővítésére) vagy MBE (11706016-20213558 megj. KG cigány imaházra).

Kovács Géza bácsi élete, és evangéliumi elkötelezettsége

Kovács Géza bácsiKovács Géza testvér 1925-ben született tanyán, szüleinek 8. utolsó gyermekeként. Szülei ekkor már a Békési Baptista Gyülekezet tagjai voltak. 6 testvére volt - kettő bébi meghalt, akik eszközei voltak szülei megtérésének.

Tanyáról naponta 5-6 km-t biciklizett vagy gyalogolt, hogy iskolás lehessen. Közvetlen bátyjával a helyi gimnáziumban tanultak, ő néhány évet magántanulóként végzett, közben nappal kereskedő inas volt, hűséges gyülekezet látogató, hamar a nagy gyülekezeti ifjúság egyik vezetője lett. Önképzőkört vezetett. Ekkor döntött az Úr mellett és bemerítkezett, később 17 évesen érte a személyes találkozás az Úr Jézussal, és a középiskolai vizsga izgalom és imádság közben kötelezte el magát az Isten szolgálatára.

A gyülekezetből nősült és menyasszonyának is elmondta, hogy nem lehet az első az életében - amit aztán később többször is számon kellett kérnie tőle menyasszonyának, hogy tartsa a szavát akkor is, ha a kereskedés sikere elbódította az orientációját.

Feliratkozás Kecskeméti Baptista Gyülekezet RSS csatornájára